Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ αρωγός στην προσπάθειά μας !

       Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχαμε μια εποικοδομιτική συνάντηση με την πρόεδρο της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος κ. Ελένη Κονοφάου, η οποία και κατάγεται από την Κέρκυρα. Στη συνάντηση αυτή συζητήσαμε το θέμα της Κερκυραϊκής μας ψαλτικής, για το οποίο η κ. Κονοφάου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναζητήσαμε τους τρόπους με τους οποίους η Ένωση Επτανησίων θα μπορούσε σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια διάδοσης και ανάδειξης της Ντόπιας μας ψαλτικής παράδοσης.
      Η αρχή έγινε και μετά από μερικές ημέρες,  με ιδιαίτερη χαρά είδαμε στις ιστοσελίδες της Ένωσης  τρεις αναρτήσεις  για την Κερκυραϊκή ψαλτική στις οποίες παρουσιάζονται η εκπομπή που έγινε στο corfu channel, το δελτίο τύπου όπου ανακοινώνεται η συνεργασία μας, καθώς επίσης και ένα άρθρο του γράφοντος που περιέχει πληροφορίες σχετικές με το θέμα.
      Παρακολουθείστε στα παρακάτω link τις τρεις αυτές αναρτήσεις:   http://enosiee.blogspot.gr/2012/09/blog-post_14.html    ,  http://www.enosieptanision.gr/el/ta-nea-mas/286-deltio-tipou-29-9-2012.html  και http://www.enosieptanision.gr/el/politismos/agiografia-menu/285-kerkiraiki-psaltiki.html
      Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας και την πρόεδρο κ. Κονοφάου και πιστεύουμε πως θα είναι και στο μέλλον δίπλα μας στην  προσπάθεια που κάνουμε για την ανάδειξη και διάδοση της μεγάλης αυτής εκκλησιαστικής μας κληρονομιάς, της ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου