Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Απόδοση της οφειλόμενης τιμής στους ανθρώπους που μας μεταλαμπάδευσαν την Κερκυραϊκή ψαλτική, διασώζοντάς την μέχρι τις μέρες μας.


Η ιστοσελίδα μας, θέλοντας να αποδώσει την οφειλόμενη τιμή στους ανθρώπους που διέσωσαν μέχρι της μέρες μας την Κερκυραϊκή μας ψαλτική, τους ανθρώπους που την έψαλαν κατά τις τελευταίες δεκαετίες και μας την μεταλαμπάδευσαν, ξεκίνησε ήδη μια σειρά αναρτήσεων στις οποίες  παρουσιάζει τις προσωπικότητες αυτές, αποτίνοντας έτσι την πρέπουσα τιμή και αναγνώριση στα πρόσωπά τους για τη μεγάλη προσφορά τους.
Ήδη, εκτός από τον πρωτεργάτη της διάσωσης όλου αυτού του πλούτου μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο (παπα-Κώστα) Σουρβίνο, έχουμε παρουσιάσει τους μακαριστούς Ιερείς πρωτοπρεσβύτερους Γεώργιο Σπίνουλα και Γεώργιο Μαξιμιλιανό, καθώς και τον συνθέτη εκκλησιαστικών ύμνων Αρίστο Μοναστηριώτη.
Θα ακολουθήσει σειρά αναρτήσεων αφιερωμένες στους μακαριστούς Ιερείς Ευστάθιο Παγιατάκη, Νικόλαο Κουρτελέση, Κωνσταντίνο Σκαφιδά, Αθανάσιο Τσίτσα και Ιωάννη Σκιαδόπουλο.
Όλες αυτές οι αναρτήσεις, εκτός από την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας, θα βρίσκονται και στη σελίδα ΠΡΟΣΩΠΑ, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες.
Όσοι από τους φίλους μας έχουν στοιχεία ή φωτογραφίες των παραπάνω Ιερέων ή και άλλων προσώπων, κληρικών και λαϊκών που θεωρούν ότι πρέπει να παρουσιαστεί η προσφορά τους από την ιστοσελίδα μας, τους παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να γίνει πιο πλήρες το αφιέρωμά μας αυτό.
Ας είναι αυτή η σειρά των αναρτήσεων ένα μνημόσυνο στη μνήμη όλων αυτών των ανθρώπων που διέσωσαν και μας μεταλαμπάδευσαν αυτήν την πλούσια παρακαταθήκη!
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου